Скандалът в МВР не е проблем за БСП - Хасково?

400 000 лева е предивидило Министерството на регионалното развитие и благоустройството за завършване на проектирането на пречиствателните станции за питейни води в областта, сред които и станцията на язовир „Тракиец". Проектирането трябва да приключи до края на тази година и след приемането на промените в закона за ВиК-дружествата общините ще имат възможност да кандидатстват за финансиране на интегрирани водни обекти по Оперативна програма „ Околна среда". Това съобщи в Хасково министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагузов, който се срещна с актива на БСП от областта.

Социалистите не са поставили на министър Гагаузов въпроси за позицията на БСП по скандала около вътрешното министерство и декларираната от червеното ръководство подкрепа за Румен Петков. Асен Гагузов предположи, че липсата на въпроси по темата се дължи на факта, че тя не е проблемна от гледна точка на местната организация. Състоянието на местните червени структури също не е коментирано. Според Асен Гагаузов за такъв въпрос е твърде рано, тъй като има още доста работа за вършене и едва след това ще се говори за структурната и бойна готовност на БСП да спечели следващите парламентарни избори.

Присъствалите на срещата с министър Гагаузов активисти на БСП са проявили интерес към високия икономически растеж, впечатляващото ниво на преките чуждестранни инвестиции, усвояването на европейските средства и реализацията на инфраструктурните проекти.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини