Водещата на Planeta TV Симона Първанова получи предложение от ООН

Топводещата на телевизия "Планета" Симона Първанова, получи предложение за водеща от организационния отдел на ООН.

Става въпрос за предстоящо грандиозно събитие в България, под егидата на ООН, на което за гост изпълнители са поканени звезди като Ищар, Таркан и много други световно известни певци.

Симона бе забелязана от организаторите на 26.02.08 г. по време на концерта по повод годишните награди на "Планета ТВ", който тя и нейният сценичен партньор актьора Дарин Ангелов водиха повече от уверено и блестящо.

"Поласкана съм от всички прекрасни отзиви, от близки, приятели и най-вече от ръководството на музикална компания "Пайнер", които получих за представянето ми след концерта.

Много се радвам, че оправдах на 100% гласуваното доверие и не подведох собственика на "Пайнер" инж. Димитър Димитров и неговата съпруга Мария Димитрова, мениджъра на "Планета ТВ" - Хари Янакиев и режисьорката на спектакъла Ласка Минчева, на които дължа много за професионалното си израстване.

Искам и специално да благодаря на Дарин Ангелов, затова, че подходи отговорно към задължението ни. Той е не само доказан талант и професионалист, но и една харизматична личност, с прекрасна душевност.

Чувствах се спокойна и уверена с него на сцената, оказа се, че сме невероятен тандем и очаквам още много наши съвместни изяви за в бъдеще. Въпреки, че емоцията не се описва с думи, този ден ще запазя, като един от най-вълнуващите мигове в живота ми", сподели щастливата Симона.


"А предложението, което получих непосредствено след концерта, да водя толкова мащабно събитие от организацията, чиято мисия е да установи приятелски отношения между нациите и да поддържа мира и сигурността на земята е още едно признание и висок атестат за развитието ми", допълва с гордост водещата.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини