Голямата любов на Ивана тикнат в затвора

Голямата любов на Ивана се озова в затвора. Музикантът от група „Канарите" Стоян Стоев, който миналата седмица бе осъден на 9 години и половина затвор за търговия с наркотици, е имал страстна връзка с фолк звездата, категорични са наши източници. За пръв път тайната любов на изпълнителката излиза наяве.


Ивана и Стоян се познават още от средата на 90-те. Тогава мегазвездата на фолка все още не е направила главоломна кариера, а е кръчмарска певица в Бургас и региона - факт, с който се гордее. По същото време Стоян Стоев става член на формация „Канарите" - популярна в цяла България група, която свири авторска музика на фолклорна основа. Бащата на Стоян е знаменития Атанас Стоев, основател на формацията, когото всички познават като Наско Канара.



Искрата между Ивана и Стоян пламва край морето. Двамата изкарват незабравимо лято през 1997-а. Връзката продължава само месец и половина, тъй като и той, и тя, са семейни. Разделят се с уговорката никога повече да не се търсят. Съдбата обаче е решила друго. Години по-късно Ивана започва кариера в „Пайнер". В момента, в който се превръща в най-голямата звезда на фолка, тя отново среща Стоян. Оркестър „Канарите" има договор с „Пайнер" и двамата се сблъскват в коридора на димитровградската фирма. Очевидно любовта им още не е преминала и фитила на страстта отново припламва. Така 5 години след незабравимото си лято, двамата отново стават тандем в леглото. Избират варианта „любовници", тъй като ги устройва напълно. Виждат се рядко - 2-3 пъти в месеца. Ивана споделя с приятелки, че с трепет чака тези дни. Срещите й с него са единственото нещо, което я крепи в забързания делник. Срещат се в Пловдив, където Стоян живее със семейството си. За да не будят подозрение, наемат апартамент, в който да се виждат. Малко по-късно Ивана купува жилището си там, именно за да е по-близо до любимия мъж. С годините тя се влюбва все повече в него, но той пък не иска официално да застане до нея. Казва, че за нищо на света не би се развел. И двамата крият връзката си от бащата на Стоян Наско Канара, който е доста консервативен. Той е последния човек, който разбира за извънбрачната афера на сина си с Ивана. Казват, че стария Канар бил като полят с леден душ от вестта. „Ваня, имах те за моя дъщеря, не мога да те възприема като снаха", казал той на певицата. Ивана и Стоян се разделят преди 2 години драматично. Звездата на „Пайнер" осъзнава, че любимия й мъж няма сериозни намерения към нея. Освен това научава от „приятели" истинската дейност на Стоян. До този момент той е известен като търговец на автомобили.


През 2005 г. обаче започват да валят съмнения, че Стоян Стоев е станал важна брънка в наркоканал. Полицаите се усъмняват, че е влязъл в бизнеса с дрога по лъскавия начн на живот. 39-годишният музикант и търговец на коли започва да се движи с внушителна охрана. Сменя колите като носни кърпички, като последния му автомобил е брониран джип. Показният начин на живот се вижда съмнителен на ченгетата и срещу него започва спецакция „Музикантът". Оказва се, че Стоян Стоев е сериозен наркобос. Той търгува с хероин и през енго минава един от основните канали. Влиза в бизнеса през 2004 г. Операцията срещу музиканта продължава няколко месеца. През есента на 2006 г. той е арестуван. Колегите му са шокирани. Никой от група „Канарите", дори баща му, не подозирал за дейността му. Миналата седмица делото срещу него приключи. Стоян Стоев е осъден на 9 години и половина затвор за търговия с хероин. Останалите членове на бригадата му също са олепени с прилични присъди.

Източник: hotnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини