БАДЖАНАЦИТЕ В ХАЙЛАЙФА

Поради това, че е актуален секссимвол, започваме с ДИМИТЪР БЕРБАТОВ. Той има много широка „родствена" линия. Бербо е „баджанак" с много от набедените за мъжкари участници във въртележката от партита и спонсорирани певчевски изяви, която наричаме шоубизнес. Футболният секссимвол заформи дълъг списък с "непреки роднини". След любовната си история с екссъпругата на Наско от БТР Силвия Стойчева, Бербо набързо станал "роднина" и с РУМЕН БОЯДЖИЕВ, след като имал взимане даване с тогавашната му приятелка манекенката Теди Велинова в столична тоалетна. Освен това Теди успя да направи баджанаци и манекена Ники Илиев, и сина на вносителя на Лада за България Витя. Ники Илиев пък дълго време беше сериозно обвързан с лекоатлетката Ивет Лалова.



Друг секссимвол от родните ритнитопковци – ВАЛЕРИ БОЖИНОВ е баджанак с КИРО СКАЛАТА. Това стана ясно след като напрви обществено достояние връзката си със СНЕЖИНА ВЪЛКОВА, тутакси стана "сроден" със самия Валери Божинов.
От друга страна настоящата половинка на Божинов и бивша звезда от квартална бакалница, Алисия, преди това успя да разкара и сина на милионера Добромир Гущеров - Християн, именно заради оценения на 13 милиона евро полов атлет Валери, с който набързо си уреди фотосесия, след която му показа едно-две неща от бекграунда си на чалгаджийка с пребогат сексуален опит. Божинов си глътна граматиката и сега е принуден да се прави на Дейвид Бекъм за да може самозабравилата се Алисия пък да си слага маската на Пош Спайс та да не мирише на „Камчия" или „Македонска наденица".


Благодарение на Снежи СКАЛАТА се сдоби и с други "роднини" - именити ергени като Георги Славов, син на взривения в асансьора милионер Стоил Славов, както и собственика на дискотека "EXIT" манекена Александър Беседин. Ако тръгнем по линия на Стоил Славов, няма да ни стигне страницата…


МАГИ СЪБРА СЛАВИ ТРИФОНОВ И ИЛИЯ ПАВЛОВ

Бившата изгора на СЛАВИ ТРИФОНОВ МАГИ за въртя с финес приживе съзнанието на мултимилионера ИЛИЯ ПАВЛОВ, на който точно Дългия посвети прощалния си концерт на "Хъшове". Говори се, че красивата варненка била отрупвана с подаръци от боса на "Мултигруп". След смъртта на Илия Павлов Слави попитал баща му „Ами-и-и-, такова… оттук нататък кой ще ми плаща? Затова е спорно да се прецени дали мъката на Слави е по Маги или по парите на Илия Павлов. Май по парите.


Неведнъж ДЪЛГИЯ е преспивал с мадами, коитопосле изнасят на показ упражненията под чарфаша за потрес на цялото обществено внимание. След като изкара почти 3-годишна връзка с бившата певица на "Ку-ку бенд" Александра Раева, както твърдят клюкари,Трифонов натрупа завидно роднинство с ХРИСТО СИРАКОВ. После се заговори обаче, че силиконовата бомба АНН ДЖИ с неприкрито задоволство разказва наляво и надясно за страстната си авантюра с Дългия, от което дочухме, че самият Слави не останал много доволен.Така Трифонов трябваше да си раздели лошото момиче на БГ сцената Анн Джи и освен това да се "сроди" с убития наркобос АНТОН МИЛТЕНОВ - КЛЮНА и Киро Скалата.


Мълвата говори, че приживе ЖОРО ИЛИЕВ , въпреки че бил ужким силно влюбен в съпругата си Мая (Илиева), изкарал страстни авантюри с ГЛОРИЯ. По нейюна линия роднинството също е дълго за проследяване. Твърди се даже, че Батето специално ходатайствал пред Жоро Илиев за сина си Малък Тошко, който щял да бъде пребит от охеаната му затова че обидил Глория с неприлично предложение.


Въпросната вдовица Мая Илиева миналото лято хвърли бомба, появявайки се подръка с РУМЕН ГАЙТАНСКИ - ВЪЛКА и дундуркайки дъщеричката на Ивайла Бакалова, с която Вълка имаше интимни отношения. Официалното оправдание за присъствието на двамата заедно било, че имали да обсъждат бизнес въпроси около имотите на Мая. Оказало се, че Вълка преговарял с Илиева да купи земите й, а бебето на Бакалова било просто съчетаване на полезното с приятното.


Малко перди да бъде застрелян, ИЛИЯ ПАВЛОВ изкарал кратък романс с ИВАЙЛА БАКАЛОВА. По онова време тя беше миска от конкурса на съпругата му Дарина. Точно тогава Бакалова движи и с ВЪЛКА и затова дълго време се спореше от кого е дъщеричката й Рая - от Павлов, или от Гайтански. Така Павлов и Вълка станали баджанаци, като неофициалната уговорка била Гайтански да признае детето за свое, за да няма проблеми Павлов със законната си съпруга Дарина.


Списък е наистина много, ама много дълъг, но за да внесем малко разнообразие откъм сексуалната му окраска, ще споменем „роднинството" между ЮЛКСЕЛ КАДРИЕВ и ЕВГЕНИ МИНЧЕВ който със сигурност намира своя достойна "баджаначка" в лицето на законната съпруга на Юки - Бонка. Преди време летописецът на родния хайлайф съвсем неделикатно скандализира с подхвърляне на признанието, че водещият на новините по Би Ти Ви е бил неговата "булка-беглец", независимо кой и как би разбрал това...

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини