Кибер сексът движел технологиите

Хората, търсещи сексуални онлайн преживявания, движат създаването на новите технологии, заявиха експерти по кибер секс, участници в конференцията "Сексуални удоволствия", за която съобщава британският сайт Tech.co.uk.


Доктор Труди Барбър смята, че технологиите се променят основно благодарение на хора с отклонения в сексуалното поведение. Нейните проучвания върху кибер секса са й позволили да узнае колко изобретателни могат да бъдат хората, за да достигнат до удовлетворение.


Под кибер секс г-жа Барбър разбира сексуален контакт чрез компютър или други технически средства, вкл. и по телефона. Конференцията "Сексуални удоволствия", лектор на която е британската експертка, се организира от Кралското общество по медицина.


Проучването на Барбър за влиянието на сексуалните предпочитания върху развитието на технологиите е й отнело няколко години. Тя сравнява днешната употреба на интернет за сексуални наслаждения с появата на видеоплеърите в края на седемдесетте години на миналия век, с които в домовете навлязоха порнофилмите.
Светове като Second Life са подходящо място за хора, които искат да пренесат своите сексуални практики от реалния живот във виртуалния, заключава статията в британската медия.
Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини