ПАЙНЕР ЗАБРАНИ НА ПЕВИЦИТЕ СИ ДА ГОСТУВАТ НА АЗИС

Tаен запор на певиците си да не участват в шоуто на Азис пусна в действие димитровградската фирма Пайнер.
Част от фолкбомбите са получили покана да гостуват при колегата си, но след първоначалното им съгласие е последвал отказ, продиктуван от строгите инструкции на фирмата. Причината е да не се прави излишна реклама на Азис, който е изпълнител на конкурентна компания.


"На този етап се въздържаме, тъй като в момента нашите певици изключително интензивно участват при заснемането на различни предавания и програми по Нова телевизия, БНТ и bTV, а и ние самите имаме два собствени тв канала. Няма нужда от подобно преекспониране, така че до края на годината едва ли някоя от певиците ще гостува в шоуто. Рано е още", каза снощи пиарът на Пайнер Любо Костадинов.

Забраната за едни обаче едва ли се отнася задруги, като се има предвид дружбата на атрактивния блондин с Глория и Малина. Русенката е съпродуцент с най-известната музикална фирма и някои от решенията взима сама, а Малина е сред най-верните му дружки.



"Аз не знам за подобен конфликт. Имам си екип за гости и не съм в течение на техния подбор", лаконичен бе Азис.
Междувременно стана ясно, че екипът на Пеещия водещ изпитва допълнителни затруднения с намирането на гости, тъй като освен Пайнерите и изпълнители от други жанрове отказват да седнат на неговото диванче.



Последният случай е с естрадната летенда Панайот Панайотов, който категорично отказал да участва в предаване, водено от чалгаджия. На същото мнение са куп негови колеги и изявени имена от театралната сцена,сдобили се с покани от шоуто.
Азис има едногодишен договор с TV2 и трябва да направи поне 250 предавания в ефир, което означава, че след първия месец неговите гости (б.а. те винаги са не по-малко от трима) може да започнат и да се повтарят.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини