Евгений Дайнов: Бжежински виновен за преспите

Ако Бжежински извира отвсякъде просто ей така, безцелно, трябва да се намесят психиатрите, препоръчва във в. "24 часа" популярният анализатор

Не щеш ли, отвсякъде започна да извира Бжежински.

В обзорно радиопредаване тече спор по темата за снега и пътищата. Обажда се шефът на парламентарната комисия по бедствията и изтърсва: "Вие чели ли сте Збигнев Бжежински? Ако бяхте, щяхте да знаете, че още преди 10 години той написа следното: разпадането на Варшавския договор няма да доведе до световно братство и мир, а до войни и природни бедствия. Е, тогава какво толкова се чудите, колеги, че има виелици в Карнобат? То е ясна работата."

Потресени, участниците в дискусията дълго мълчат. Нерде снегорини и луга, нерде ? Бжежински и Варшавският договор...

Ден по-рано един познат, специалист най-вече по съпромат и Акт 16, разказа следната история, дочута от "много сигурно място".

Направил Збигнев едно време "Планът Бжежински", по който да се развива световната история. Според плана отпървом трябвало да бъде разпаднат Съветският съюз, после ? Югославия.

По-нататък да бъдат разпаднати Сърбия и Русия, а сетне ? България да бъде натикана в границите на Видинското царство.

Усетили се обаче "нашите", отишли и му казали: "Абе, Збиг, тая работа нема да стане. Вземай ни в НАТО с цялата територия."

И Збигнев, дълбоко развълнуван от такава невиждана интелигентност, казал - "Ами добре, момчета, тъй да бъде тогаз."

Help! Каква е тази поредна лудост? Ако е някакво пълзящо мероприятие, целта е ясна: да се примолим на добрия чичко Путин да ни спаси от големия зъл Збиг. По-лошо ще е, ако не е мероприятие.

Ако Бжежински извира отвсякъде просто ей така, безцелно, трябва да се намесят психиатрите. Д-р Харалан Алексдандров, май ти си на ход!
Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини