БЪЛГАРСКО ПАРЧЕ НА ПЪТ ДА ВЗРИВИ ЕВРОПА

Най-силното българско клубно парче в момента е на път да взриви европейската сцена. Изпълнението "DJ, Take Me Away" на Deep Zone & Balthazar ще направи своя международен дебют в следващите седмици, след като стана ясно, че ToCo International ще разпространява парчето в световен мащаб. По този начин, "DJ, Take Me Away" ще попадне в каталозите на едни от най-големите независими лейбъли на четири континента – Европа, Азия, Северна Америка и Австралия. Сингълът ще бъде представен и официално по време на изложението Midem – най-голямото ежегодно събитие в света на музикалната индустрия, който ще се проведе на 27-31 януари 2008 г. в Кан.



За първи път в историята на съвременната музика у нас, българско изпълнение ще бъде издадено в такъв мащаб - ToCo International работи с водещи независими компании на клубната сцена като N.E.W.S., Digidance, Energy, Byte, Time, Spinnin Records, White Villa и много др. – над 100 лейбъла в целия свят. Сингълът "DJ, Take Me Away", който ще бъде разпространен чрез системата на компанията включва седем трака – радио и клубни версии, ремикси на парчето, сред които и ремикс на популярния португалски диджей Hugo Rizzo.



Стилният видеоклип, впечатляващ с присъствието на уникалната "лазерна арфа", модерната визия и зашеметяващият бодиарт на певицата Йоана, също ще попадне в ефира на водещите европейски телевизии. Всичко това стана факт, след като Deep Zone & Balthazar подписаха договор с "Ка мюзик плюс" – българският партньор на ToCo International.


Международната авантюра на "DJ, Take Me Away" продължава и с участието на песента на полуфинала на конкурса Евровизия, като това е първото диджейско изпълнение, достигнало толкова високо в надпреварата. Жребият определи Deep Zone & Balthazar да представят песента трети на полуфинала, който ще се проведе на 26 януари в зала 3 на НДК.



Зад това силно клубно изпълнение с модерен саунд стоят едни от най-активните музиканти на българската поп/денс сцена в последните години – Deep Zone Project, заедно с вокалистката си Йоана, както и един от най-големите диджеи у нас – Balthazar. Те вече имат зад гърба си две суперуспешни национални турнета, а както изглежда, колаборацията им ще продължи и на международно ниво, превръщайки парчето "DJ, Take Me Away" в едно от най-обещаващите изпълнения на европейската клубна сцена в началото на 2008 г.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини