Туъркинг насилие над мъж, полицията в САЩ издирва извършителките

Полицията във Вашингтон търси съдействие от обществото за разкриването на две жени, обвинени в сексуален тормоз върху мъж. Двете скандализирали човека с изпълнението на туъркинг около него, а след това го погалили по гениталиите.

Инцидентът се случил на 7-ми октомври в магазин.

Охранителни камери заснели мъж, говорещ по телефона, докато изтегля пари от банкомат.

Две афро-американки в къси рокли влезли в магазина. Едната, облечена в сребриста рокля, потъркала дупето си срещу мъжа, докато пазарувала.

Когато жертвата се отдръпнала, приятелката и в къса червена рокля, направила няколко опита да съблазни мъжа, включително докосвайки го по гениталиите.

Очевидно мъжът не познавал жените и не проявил никакъв интерес към тях.

Двете напуснали магазина и сега полицията ги издирва.

Туъркингът може да изглежда като безобидно занимание на мнозина, но полицията във Вашингтон търси жените, за да ги обвини в сексуален тормоз от трета степен.

Това включва неуместни докосвания, принуда, както и заплахи за причиняване на смърт, телесна повреда, отвличане или поставяне на лицето в състояние на безсъзнание.

Това не е първият случай на жени, които си навличат проблеми със закона заради туъркинг.

През април 2014, три жени от Бийвъртън, Орегон бяха арестувани, след като две от тях изпълниха популярния танц в близост до сградата на съда, а третата ги снимаше.

Миналият април, три жени от Русия, получиха кратка ефективна присъда след като заснеха видео на същия танц до мемориал посветен на жертвите от Втората световна война.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини