Карта на коленичила за намаз Европа публикуваха във Фейсбук наши мюсюлманки

Карта на коленичила в поза за намаз Европа разпространяват в интернет български мюсюлманки. Те живеят в Западна Европа и отскоро в профилите си публикуват само снимки на забулените си лица. Една от активните в социалните мрежи нашенки е родом от Асеновград. Това съобщават колегите ни от Кърджали бг вести.

Картата на коленичилата за намаз Европа не е изненада, като се има предвид проповядвания все по-активно ислямизъм на територията на Стария континент. Тя е много актуална тези дни, когато в българските медии се коментира случай с европейски граждани, ангажирани от терористичната организация Ислямска държава.

Посланията за ислямизация на Европа не са от днес. Големия "приятел" на Запада Муамар Кадафи малко преди да се раздели с властта бе произнесъл пред "Ал Джазира" реч, в която пророкуваше: "Имаме 50 милиона мюсюлмани в Европа. Има знаци, че Аллах, ще позволи ислямска победа в Европа - без мечове, без пушки, без завоеватели. 50 милиона мюсюлмани в Европа, ще превърнат континента в мюсюлмански континент, в рамките на няколко десетилетия."

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини