Убийците на българската гора са в невиждано досега озверение

В момента истерично се сече и се изнася дървесина с темпо, с което даже през последната година не сме виждали, заяви проф. Константинов

Убийците на българската гора в момента са озверели окончателно. Това заяви в интервю за Агенция „Фокус математикът проф. Михаил Константинов във връзка с провалилото се заседание на парламента, което попречи на приемането на промените в Закона за горите.

По думите му мораториумът трябва да продължи, докато не се приеме това, което гласуваха народните представители.

 „Второ, в момента истерично се сече и се изнася дървесина с темпо, с което даже през последната година не сме виждали. Тоест никога не е виждано в историята на България. Убийците на българската гора в момента са озверели окончателно”, подчерта той.

На въпрос кой има интерес от бавенето на закона и защо, проф. Константинов назова три причини. „Този закон е забавен по една от две възможни причини – или от мърлящина, или от хора с нечисти намерения. Попитайте някой депутат да каже коя му харесва повече. Повтарям, първата е чиста мърлящина, втората е корупция в особено големи размери, а трета е комбинация между тях”, каза още проф. Михаил Константинов.

Източник: http://www.faktor.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    БАЙ УЙ
    1 0
    22:20, 5 юни 2015
    Вместо приказки на енглъш зако не ги пречукате и осакатите та друг път да няма с какво да хванат резачките.
  • 2
    Бе
    бесният
    0 0
    22:54, 5 юни 2015
    Между Крумовград и Момчилград се реже яко, валките са подредени до пътя и ги събират с камиони.
Последни новини