Бойко Борисов на оглед на новия ЖП надлез в Димитровград

Бойко Борис разгледа новия ЖП надлез

Премиерът Бойко Борисов бе на кратка визита в Димитровград днес. В рамките на половин час той разгледа ремонтираната ЖП гара, както и отвореното от тази сутрин ново кръгово кръстовище на бул."Трети март".

Пред журналисти той коментира, че му харесва направеното. "Ако 25 години и другите бяха строили като нас, всичко щеше да е наред" заяви Борисов.

На новото крътово кръстовище поздрави димитровградчани, събрали се за неговото пристигане там. Борисов бе придружаван от транспортния министър Ивайло Московски.

От фирмата, изграждаща новото кръгово кръстовище - "Терна" поискаха съдействие от премиера за координация между отделните ведомства. "Само пари да не ми искате", бе отговорът на Борисов.

Кметът Иво Димов запозна министър -председателя с проекта за изграждане на още едно кръгово пред бившето кафе "Малина" и реконструкция на зоната северно от жп надлеза. След това Борисов отпътува към разклона за село Крепост, където се открива част от ЛОТ 1 на автомагистрала "Марица". Още снимки - вижте на нашата Фейсбук страница.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Премиерът пристигна първо на ЖП гарата в Димитровград
Влак присгитна на перона, докато премиера правеше оглед

Премиерът каза, че няма да има промени в кабинета
От "Терна" поискаха съдействие от премиера за координация между отделните ведомства
Борисов пресича новия ЖП надлез

Оглед бе направен и на ремонтираните жп линии

Трафикът на новото кръгово кръстовище днес
Озеленяването продължава докато трае визитата на премиера
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    А
    А
    7 -2
    16:16, 28 май 2015
    Този какво работи ?
  • 2
    Ds
    dsadas
    7 -5
    16:30, 28 май 2015
    Не правете глупостта да правите ново кръгово пред бившето кафе марая така си е много добре !!!
  • 3
    Па
    Панева
    7 -1
    16:54, 28 май 2015
    Абе хора ,всичко е уникално!Браво на кмета Иво Димов!Като сте тъпи шофьори не са ви виновни кръговите!По добре ли е да има трафик,или светофар да чакаш?Аман от малоумни и само мозъкоръсещи дребни душици!
  • 4
    Ма
    Марков
    4 0
    16:57, 28 май 2015
    Е, браво...!
  • 5
    Ка
    Карапенев
    1 0
    17:25, 28 май 2015
    Абе добре се е получило .... само дето няма да изкара толкова колкото стария мост. А колкото до кръговите вземете направете едно на обратно че на някой може да му се завърти главата от толкова въртене през 100 метра
  • 6
    За
    Запознат_1432825641
    14 -2
    17:56, 28 май 2015
    На хубавото не можем да кажем лошо. Браво, макар че сроковете бяха надминати двойно. Ако сте ходили някога в Западна Европа щяхте да забележите, че в големите градове има КРЪГОВИ КРЪСТОВИЩА навсякъде, а не светофари. Така че стига сте пискали срещу кръговите кръстовища, защото това е най-умното нещо против задръствания и катастрофи. В предишният си вид кръстовището на надлеза предразполагаше точно към задръствания и катастрофи. Щом в град като Димитровград се получаваха задръствания, какво повече да говорим за рационалността му и дали е било нужно кръгово :)
  • 7
    To
    Toshi
    14 -17
    19:40, 28 май 2015
    Иво Димов - фалшификатора на дипломи, и се тупнал до премиера. Тоя трябва да се скрие някъде, егати и наглеца. И само за информация да кажа че неграмотния ни кмет няма нищо общо с реализацията на този проект, той си е национален , а не общински. Иво Димов и Тошо Бояджиев са най-големите крадци и измамници
  • 8
    Б
    б
    4 -6
    22:09, 28 май 2015
    тоши ли си геичо лиси нете знам но си исключително тап.
Последни новини