Въоръженият грабеж не бил за много пари

Двама въоръжени мъже с каски обраха банков клон в Айтос пред очите на клиенти. В банката е стреляно, няма пострадали. Открадната е незначителна сума.

Сигнал за грабежа в клона на "Уникредит Булбанк" е получен около 12.24 ч. в Районно управление–Айтос от диспечера на частна охранителна фирма, която работи с банковия клон в центъра на града, съобщиха от полицията в Бургас.

Той обяснил, че двама мъже, облечени с кожени дрехи и каски, стреляли веднъж във въздуха, след което са откраднали пари от касовия салон. Салонът е бил пълен с клиенти.
Крадците започнали да крещят "Всички на пода!", добавя Флагман.

Според очевидци, мъжете са били с автомати, съобщава "24 часа".

Извършителите са избягали с мотор със софийска регистрация.

На мястото на инцидента бяха изпратени разследващи полицаи. Преглеждат се записи от охранителните камери и се разпитват свидетели.

От полицията обясниха, че ревизия в банковия клон ще установи колко пари са взети.

Банката: Клиентите ни няма да понесат загуби
От "УниКредит Булбанк" излязоха със съобщение, че откраднатата сума е незначителна.

"Няма физически пострадали клиенти или служители на банката при грабежа, извършен от две лица във филиал в Айтос. Професионален екип на банката е на място и работи с полицията, за да съдейства за разкриване на престъплението. Клиентите могат да са сигурни, че няма да понесат финансова загуба", уверяват от банката.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    То
    том сойер
    0 0
    21:07, 19 май 2015
    Банката успокоявя Полицията също С клиентите щяли да работят психолози А тая банка защо има охранител и къде е гледал -няма отговор Ден да мине самун да загине Били въоръжени с автомати А следващия път може да дойдат и с ГРАНАТОМЕТИ Българийо мила земя на ГОВЕДА Опааа извинявам се --земя на герои
Последни новини