Нов албум на Кърт Кобейн на пазара през лятото

Повече от 21 години след смъртта на легендарния фронтмен на „Нирвана“ Кърт Кобейн на пазара ще бъде пуснат негов нов албум, съобщи сп. „Варайъти“. Записите ще включват неиздавани парчета, които режисьорът на наскоро излезлия документален филм за музиканта Брет Морген открил, докато снимал лентата.

 „Когато чуете албума, ще се почувствате все едно се разхождате с Кърт Кобейн в Олимпия (столицата на щата Вашингтон-б.р.) в горещ летен ден“, споделя Морген. Режисьорът е преслушал касетки с 200 часа „никога неиздавани и нечувани от никого“ записи на покойния певец.

 Албумът се очаква да излезе през лятото и ще включва изпълнения със съпругата на Кобейн - Къртни Лав, с „Нирвана“, кавър версии на песни на „Бийтълс“.

 „Искам да бъда ясен, това не е „Нирвана“, това е просто Кърт. Ще чуете неща, които никога не сте очаквали от него“, коментира още Морген.

 Кърт Доналд Кобейн формира рок бандата си през 1987 г. и въпреки че издава едва три студийни албума до смъртта си през 1994 г., триото добива световна известност.

Източник: http://presa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини