Ким Кардашян и Кание Уест кръстиха дъщеря си в Ерусалим

Американската тв реалити звезда Ким Кардашян и съпругът й Кание Уест пристигнаха в Ерусалим за кръщаването на тяхната дъщеря в арменската църква в свещения град.

Стотици фенове приветстваха двойката в тесните улички на арменския квартал в Ерусалим, когато Ким Кардашян слезе от колата с 21-месечната си дъщеря. "Малката ще бъде кръстена и официално ще стане християнка и член на арменската църква", каза архиепископ Арис Ширванян пред журналисти. След кръщенето, двойката посети християнски забележителности в Ерусалим, както и Стената на плача - свещено място на юдаизма.

Ким Кардашян и Кание Уест бяха приети от кмета на Ерусалим Нир Баркат, който се възползва от възможността и ги призова да станат посланици на добра воля на Ерусалим и да предадат на света, че Ерусалим е отворен за всички, се казва в комюнике на кметството на града. Преди да пристигне в Израел семейство Уест посети Армения, откъдето са корените на Ким Кардашян от бащина страна.

Семейство Кардашян емигрира от Армения в САЩ, за да избяга от кланетата през 1915-1917 г. По време на 8-дневната си визита в Армения Ким Кардашян бе приета от премиера и посети мемориала на "геноцида" в Ереван. Арменците се готвят да отбележат тържествено на 24 април 100-годишнината от геноцида, извършен по време на Първата световна война.

Източник: дарик

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини