Цитат на деня: Жена да стане президент - само се шегувах

"Само жени, приповдигната обстановка. То на човек ум идва отвътре да каже жена да издигнем президент. Аз само се шегувах."

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на деветата годишна среща на бизнеса с правителството, организирана от "Капитал".

Той припомни, че тази му реплика е била на среща с женската организация на ГЕРБ. 

"И то не че не може да стане, но просто в една подобна аудитория - само жени, какво да им кажеш?", добави министър-председателят.

Той се удиви, че думите му са станали повод за анализи и коментари - какво е искал да каже, коя е жената и дали това не е оценка за президента Росен Плевнелиев.

"Така че много внимателно меря всяка приказка, която ще кажа днес", допълни той. Подчерта, че има много време до президентските избори и не са на дневен ред. Правителстовто сабилно и работи ли въобще не ме касаят президентските избори, коментира още Борисов. 

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Др
    Дрънкъница
    1 0
    11:02, 20 яну 2015
    Путин дрънка оръжие, Обама дрънка долари - БББ дрънка глупости!
  • 2
    Си
    сина на кмета
    0 0
    17:06, 20 яну 2015
    тоа човек непрекъснато се шегува Всеки ден ръси шеги И управлението му сега пак е на шега То хубаво да се шегуваш ама да си паралия и нахранен Съседа ми бедняк пенсионер оня ден вика ----от седмица вече не съм се хранил ЗАДНИКА ми хвана ПАУЖИНА еЕ такъв човек не разбира от шиги
Последни новини