Бойко Борисов: 2014-а е ужасна; Софиянец счупи дрегера с 5,2 промила алкохол. Вестниците в неделя

Оценка.

"24 Часа":

Бойко Борисов: 2014-а е ужасна

"2014-а е ужасна година. Аз всеки ден го напомням", заяви премиерът Бойко Борисов, след като участва в коледен турнир по футбол, спечелен от отбора му "Витоша" (Бистрица).

"Само си представете, в последния работен ден затворихме, след като изплатихме 3,170 млрд. по КТБ само от 6 декември досега. Представете си това да е влязло в спортни площадки, стадиони и какво ли не. 3,170 млрд, които можеше да ги харчи българският народ", допълни премиерът.

Рекорди.

"Монитор":

Софиянец счупи дрегера с 5,2 промила алкохол

59-годишен мъж от София с 5,2 промила алкохол в кръвта е най-тежкият случай на алкохолно отравяне по празниците. Той се намира в токсикологията на „Пирогов" и няма опасност за живота му. За да достигне високите промили, мъжът е изпил поне литър твърд алкохол.

Общо 88 са преминали през токсикологията, като 30 от тях са останали за лечение. 13-годишно момче е прието с 2 промила алкохол на 23- декември през нощта. Момчето е от Ботевград, не е ясно точно какъв вид и количество алкохол е приело. 15-годишно момиче от София е прието с 1 промил алкохол, като и двете деца са препили на купони с приятели.

Катастрофа.

"Новинар":

Автобус с деца катастрофира на Витоша


Пътен инцидент с автобус, пълен с деца. Превозното средство се е движело от хижа "Алеко" към Драгалевци без вериги, заради което се е подхлъзнало и забило в дърво, съобщиха от МВР. Няма ранени при инцидента. Автобусът се е движел с неподходящи за сезона гуми.

Отцепен е пътят от Морените до Хладилника. Преустановено е движението на автобусна линия 66 поради усложнена зимна обстановка в планината, информират от пресцентъра на Столична община.

Годишнина.

"Труд":

В памет на герой от Кербала: Близки и бойни другари почетоха Антон Петров

Роднините на загиналия рейнджър Антон Петров от Русе отслужиха панихида за 11-годишнината от смъртта на сина им в Кербала.

Произведеният посмъртно офицерски кандидат загина при убийствен атентат на 27 декември 2003 г. в българската база "Индия". М.г. той беше удостоен като почетен член на Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини