Италианец накълца FIAT 500, не палел

Счетоводител от гр. Лисоне в Северна Италия нацепи с брадва новия си "фич", тъй като отказал да запали, съобщава апенинската преса. 35-годишният Спартако Капон побеснял, след като си купил FIAT 500, за да не закъснява за работа. Колата обаче отказала да стартира още на първата сутрин.

Нервите на Спартако не издържали, защото шефът му вдигал скандали ежедневно заради закъсненията. За да си спести поредното конско, счетоводителят решил да се откаже от услугите на нередовния градски транспорт и да си купи кола. FIAT 500 му се сторил идеално решение заради популярността си и компактните размери, улесняващи паркирането по тесните градски улици.

Симпатичната количка обаче предала новия си собственик още на първия му работен ден и кръвта на счетоводителя кипнала. Мъстта на Спартако не оставила здрав сантиметър по каросерията на "фича".

Премеждията му обаче не свършили с брадвения погром. След клането италианецът трябвало да се обяснява с пристигналите полицаи, които не повярвали, че колата е негова. Повикана била и бърза помощ. Лекарите успели да успокоят Спартако и да го убедят да отиде в болница, за да си направи изследвания.

Според медиците мъжът страдал от огромен стрес в работата напоследък. Предписали му седмица почивка и профилактични сесии в местна психиатрична клиника. Злополучният FIAT обаче не подлежал на лечение и бил обявен за тотална щета.

Източник: http://fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Кр
    Крум
    1 0
    09:52, 12 ное 2014
    купи си фиат, за да те е яд
Последни новини