8 гряха, които жената трябва да направи, преди да мине под венчило

Ако си на крачка от олтара, има няколко щури неща, които трябва да направиш преди да кажеш „да“. Ето кои са те, пише bliasak.bg.
Пътуване на стоп

Направо си е задължително да преживееш поне веднъж емоциите от пътуването на автостоп. Удоволствието идва не само от адреналина, че ще те вози непознат човек, но и от факта, че правиш нещо, което едва ли ще ти се случи отново.

Секс с непознат

В топ листата на всяка лудория е именно една секси откачена нощ, прекарана с готин тип от съседната маса в бара. Това предложение обаче върви с няколко разяснения, като например задължителното използване на предпазни мерки! Не забравяй, че все пак нямаш никаква представа с кого си имаш работа...

Дегустиране на коктейли

Често добре прекараната вечер се определя по това колко си спомняш от нея. Опитай всички готини коктейли в менюто на заведението на следващото женско парти и ако после нямаш никаква представа какво се е случвало след 00:00 – най-вероятно си изкарала страхотно! След като се омъжиш, вече ще трябва да се държиш като дама и ще забравиш за подобни изпълнения.

Мъжки стриптийз

Организирай приятелките си и отидете на мъжки стриптийз. Забавлявай се като за последно, танцувай се с момчетата на пилона, снимай се с тях... - с две думи, превърни вечерта си в незабравим спомен за цял живот.

Нощно къпане в морето без дрехи

О, дааа! Горещо ти препоръчваме ако си решила да правиш необмислени неща, в името на доброто настроение, да започнеш от парти на плажа, което да приключи във водата – без дрехи! Какво пък толкова - остави задръжките за този период от живота си, когато ще трябва да бъдеш примерна съпруга, а сега се отдай на приключения!

Да танцуваш върху бара

Купонът е в разгара си, а на теб така ти се танцува. Няма начин да стоиш кротко на бара, без да се качиш директно върху него и да покажеш на какво си способна в областта на мръсните танци.

Пробвай с жена

Може да е крайно, но и това предложение влиза в класацията на лудориите, които можеш да направиш, преди официално да се отдадеш на семейния живот. Пробвай нещо нестандартно и различно, но в никакъв случай не го прави с приятелка, с която виждаш често.

Брак за една нощ

Ако си от онези мадами, на които нищо ексцентрично не им е чуждо, то това предложение е точно за теб. Вече си си паднала по готиния тип в заведението и развоят на нещата ти е ясен... освен ако изведнъж не ви хрумне да се омъжите още същата вечер, а на сутринта да се разведете. Ето на това му се казват истински емоции. Бритни Спиърс вече го е пробвала!

Източник: http://www.novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини