Заснеха свръхзвуково НЛО в небето на Нова Зеландия

Снимайки за телевизионно предаване, австралийски снимачен екип успя да хване в обектива повече, отколкото първоначално е очаквал, пристигайки на Южния остров на Нова Зеландия. На 3 април австралийското предаване за изкуства снимало пейзажи в Куинстаун, без да знае въобще какво се случва на заден план.
По време на редактирането на епизода седмица по-късно обаче, водещият на „Цветът в твоя живот“ Грим Стивенсон забелязва нещо паранормално на кадрите. Той е убеден, че става въпрос за два НЛО.

Забелязвайки приликите между това, което екипът успял да заснеме, и видео на НЛО, заснето в небето над Холандия, което той бил гледал, Стивенсон бил убеден, че със сигурност има нещо. Когато екипът прегледал по-подробно кадрите, всички останали шокирани и изумени. „Запитахме се: Какво е това?“, разказва мениджърът на „Цветът в твоя живот“ Танита Крий пред MailOnline.

Виждайки заснетото на забавен каданс, телевизионерите веднага повдигат въпроса какво да правят с видеото на НЛО-то. „Изумителна бе и скоростта, с която те се движеха, те просто изскочиха от дърветата“, казва още Крий. След забавянето на каданса на видеото и гледането му кадър по кадър, на него могат да бъдат видени две форми, които се повяват от дървета и се издигат нагоре към небето, преди да изчезнат.Убедени, че са заснели НЛО, екипът е решава да публикува видеото в мрежата и да види какво ще кажат потребителите.

Източник: http://www.dnesplus.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини