Напусна ни Ани, младата майка от Пловдив, която се бореше с левкемията

"Здравейте приятели,
За последен път пиша през сълзи лоша новина на тази страница, но за огромно съжаление тя е най-лошата!
В 19:13 часа Българско време днес (б.р. - вчера, 6 май) моята мила Ани почина. Господ я прибра до себе си и я избави от човешките мъки.
Който желае може да запали по една свещичка за нейната душа."

Това написа в социалната мрежа Мирослав Паунчев, съпруг на красивата пловдивчанка, която повече от година се бореше с левкемията.

33-годишната Ани Паунчева, страдаше от остра форма на болестта. Младата жена започна химиотерапия веднага след раждането на дъщеричката си Рая. Само за няколко месеца, след като към призива да си помогне се включиха медии от цяла България, бяха събрани 170 000 евро, необходими за нейното лечение. Тя летя до Германия, където се търсеше подходящ донор за трансплантация на стволови клетки, у нас също се проведе акция по търсенето на такъв.

Проведоха се редица благотворителни прояви, включиха се българи както от страната, така и от чужбина. За съжаление, Ани не успя да се пребори с коварното заболяване. В края на април й се наложило спешно заминаване за Германия, заради пристъпи на болки в костите на краката. След няколко дневна непрекъсната промяна на състоянието й се стига до интубиране и включване на командно дишане. Лекарите са положили всички необходими усилия, но уви...Ани ни напусна.

Почивай в мир, мило момиче...

 

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини