Българите си пожелават здраве и пари през 2014 г.

Здраве и пари за себе си и своите близки и спокойствие за страната си пожелават българите броени часове преди настъпването на новата 2014 г.

Това установи анкета, излъчена в предаването "В ритъм" на БГНЕС.

"2013 беше динамична, обиколих много страни, не забогатях особено, но беше интересна година", сподели един от малцината минувачи в навечерието на Нова година в иначе оживената градинка пред Народния театър. Повечето хора, които застанаха пред нашата камера, определиха годината като добра и интересна, изпълнена с много положителни емоции. Те ще я запомнят най-вече с политическата ситуация в страната, но млад жител на столицата сподели, че за него най-голямото събитие през 2013 г. е избирането на новия папа Франциск след изненадващото оттегляне на предшественика му Бенедикт XVI.

Две възрастни дами пък споделиха, че изминаващата година им е донесла най-хубавия подарък – внуче, и си пожелаха следващата да ги дари с още. Млад жител на София се надява на здраве през 2014 г. и призова българите да бъдат малко по-добри и по-задружни във всяко едно начинание

Източник: http://www.dnesplus.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини