Мъж се хвърли през прозореца със сина си на ръце и загина

Въпреки празничната атмосфера и празниците, които чукат на вратата ни, трагедиите по света не се отказват да вгорчат нашето ежедневие. Покъртителна новина дойде от нюйоркския квартал „Манхатън“. 35-годишен мъж с 3-годишния си син на ръце се хвърли през прозореца на небостъргач и загина в неделя по обед, информира "Блиц". 

Мъжът е скочил от жилищната сграда малко след 12 часа, държейки в ръцете си своя син, съобщиха от местната полиция. Бащата е загинал на място. Момчето е било откарано в болница, но лекарите са изгубили битката за живота му.  

Следователите са отцепили мястото, на което двамата са паднали. Мъжът е скочил със сина си от прозореца на луксозната жилищна сграда „Саут Парк тауър“, летял е осем етажа и е паднал върху покрива на по-долен етаж , съобщава „Мейл он Лайн“. 

По информация на NY1, свидетели са разказали, че двамата са скочили от прозорец на 14-ия етаж. По информация на „Дейли нюз“, живущи на 29-ия етаж са видели как телата им преминават покрай прозорците им, падайки надолу. Полициятаотказа да съобщи от кой точно етаж са скочили самоубийците.  

Очевидец разкри пред NY1, че момчето е  било облеченов коледна пижама. Самоличността на загиналите все още не е установена. 

Източник: http://www.novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини