Най-харесваният клас получи куп награди

Най-харесваният клас и спонсорите

Случайно провокираният конкурс „Нашият клас“ завърши и победителите от 12 а клас на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ получиха 220 „лайк“-а и  един куп подаръци.

Малко след 15 септември, когато във фейсбук се появиха много снимки на  класове на Пеньо Запрянов и още няколко негови съученици им хрумна идеята да провокират днешните учениците да съберат най- много харесвания за своя снимка. Тогава той обяви конкурса, но запази в тайна наградата. Сега нещата са ясни и огромното му желание е конкурсът да стане ежегоден. Предметните награди тази година са от „Офисите“ и „Ди студио“, а наградният фонд е формира от даренията на десетина съученици на Пеньо Запрянов и Христо Цветков.

Целта е всеки клас да бъде обединен от една идея, а това да ги направи по- задружни. Пеньо Запрянов и Христо Цветков дават за пример своите класове, които повече от 25 години след завършването се събират веднъж месечно.

Най- голямата награда за победителите са 3 ваучера на стойност по 100 лв, които ще бъдат осребрени когато класовете представят писмено обосновани идеи за използването им в три направления: благотворителност, пособия за учене и хоби. Най- сладката награда беше торта, със снимката на класа на глазурата. На класа беше връчена купа, а за класната ръководителка на 12а – Анета Лозева остана албум, в който спонсорите пожелаха тя да събере снимки от годината, предстоящия абитуриентски бал, от абсолвентски балове, сватби и кръщенета на децата на учениците. Победителите ще могат да си поставят в класната стая и представителната снимка в рамка.

За всички участници в конкурса имаше по един часовник с логото „Нашият клас 2013“.

Теодора Кирякова

Класната Анета Лозева получава наградите от Христо Цветков

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини