Ясновидката Николета: Правителството пада, Волен става могъщ, а ГЕРБ се срива!

"Правителството ще падне до два месеца", пророкува от екрана на bTV днес ясновидката Николета Йорданова, добила популярност от участието си в шоуто "Звездите сигурно са полудели". Тя обясни, че е напълно убедена в пророчеството си.

"Казах още преди масовите протести, ще много хора по площадите ще излязат срещу правителството на Орешарски. Който не вярва, да отвори интернет. Всичко е документирано - поясни тя. - Рейтингът на ГЕРБ се срива. Но на другите се вдига. Най-много на "Атака". Волен Сидеров става все по-могъщ", предсказа Николета Йорданова.

Николета почувствала ясновидските си способности още в училище, защото "живяла в собствени светове". "Баща ми ме пребиваше всеки ден. Той е деградирал алкохолик. Биеха ме и съучениците ми", разплака се в телевизионния ефир Николета.

Николета демонстрира ясновидските си умения пред Антон Хекимян като му каза, че "е чист, никой не се е опитвал да го урочасва".

"Хората, на които им е направена магия, миришат на развалени яйца. Зависи от урочасването. Миризмата аз я усещам по-силно или по-слабо. И ми изтръпват краката", каза Николета.

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини