Енимехмедов: Никога не съм казвал, че искам да убия Доган

Никога не съм казвал, че искам да убия Доган. Този газов пистолет бе купен от оръжеен магазин с идеята, че с него не може да се извърши тежко престъпление.

Не съм отишъл в залата с целта да умъртвявам Ахмед Доган, а да изразя своето гражданско недоволство от него. Той е сред хората, които носят отговорност за сегашното състояние на страната ни, обяви нападателят на Ахмед Доган Октай Енимехмедов в интервю за предаването на Сашо Диков.

В затвора наблягам на политическото си образование - философия, Платон, Аристотел, съобщи той. Моите политически убеждения се доближават до идеологията на Левски - за чиста и свята република. Това може да стане с честност, добродетели.

Аз пожелах това интервю, за да проведем диалог с политиците в страната, а не какъв човек съм аз. Това хората ще си направят преценка с течение на времето. Това, което пише по вестниците, всеки трябва да подлага на съмнение. Трябва да си задаваме въпроса с каква цел е публикувано дадено нещо. И да си направим преценка какво интереси се защитават.

Искат да ме представят по медиите като престъпник, но аз никога не съм се отклонявал от правия път, допълни Октай.

Не харесвам комунистите, те подчиняват нашата страна на чужди интереси, а ДПС налагат манипулация в интерес на определени личности. Целта е била Доган да трупа повече гласове, а турците да не се развиват, каза още Енимехмедов.

Източник: актуално

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини