Сервираха умряла мишка на болно дете в клиника, малката е в шок

Шокираща информация за хигиената в Инфекциозна клиника на ВМИ -Пловдив разкри потресена жена.В попарата на болно дете, лежащо в клиниката, е сервирана умяла мишка, съобщава "Марица".Жената е силно притеснена за здравето на децата във въпросната клиника и се възмущава, че точно там, където се лекуват заразно болни, се случва подобно безобразие.Тя е успяла да заснеме гнусното ястие.

След като намери мишка в храната на детето си на закуска в инфекциозна клиника към УМБАЛ „Свети Георги”, 29-годишната Нели Пендова разказа част от историята пред репортер на Marica.bg:

"Сутринта ни донесеха чай и попара, разбърках я и видях нещо навито. Помислих, че е въже. Но като го хванах  се оказа мишка. Изпаднах в шок. Не ми стига, че детето ми е с повръщане, разстройство и температура, но сега и този кошмар. Малката не иска повече да яде. Като и поднесат храна се стряска и само казва: Мишкаа!  А тоалетните не мога да ви опиша. Всички наоколо бяха шокирани. Извиках лекарите и те също се възмутиха. Потърсиха главния лекар на болницата, старшите сестри, проверяващи от ХЕИ. Всички се занимават с това. Доколкото разбрах, храната не се приготвя тук.

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини