Показаха първите официални снимки на принц Джордж

Принц Уилям и съпругата му Катрин разпространиха първите официални фотографии на сина си Джордж, заснети - в разрез с традицията - от дядото на бебето по майчина линия Майкъл Мидълтън, предаде Франс прес. 

Гушнато от майка си, "кралското бебе", което спи, е увито в бяло одеялце като онова, с което беше при излизането от родилната клиника. 

Кейт, с рокля в цвят бордо и пусната коса, седи до принц Уилям, облечен с джинси и риза на ситно синьо-бяло каре, в градината на семейство Мидългън в Бъкълбъри, Бъркшир. Двойката е усмихната на двете снимки, направени в слънчев августовски ден. На една от снимките младите родители и детето са придружени от две кучета - черният кокер на двойката Лупо и златният ретривър на семейство Мидълтън, Тили. 

Фактът, че фотографиите са дело на бащата на Кейт е новост. 

Досега Бъкингамският дворец прибягваше до услугите на професионалисти за първите снимки на новородените в кралското семейство. 

Според Мартин Кийн, шеф на фотоотдела на Прес асосиейшън - агенцията, която разпространи снимките, обаче всеки фотограф би се гордял с тези кадри. 

Източник: vesti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини