Жена инвалид живяла с трупа на сина си, преди да умре

Откритите мъртви  майка и син в Пловдив, не са умрели по едно и също време. Трупът на 57-годишния Никола, който бил психично болен, е открит в по-напреднал стадий на разложение.

Вероятно той си е отишъл по-рано от този свят, а 85-годишната Величка е умряла след няколко дни, защото е нямало кой да се грижи за нея. Тя е била болна и обездвижена на легло.Категорично няма данни за насилствена смърт, няма данни и за самоубийство. Експертизи на телата ще бъдат направени в Съдебна медицина, каза шефът на Областната дирекция на полицията комисар Тодор Гребенаров.

Майката е живяла дни наред с трупа на сина си. Това мълвят съседи на злополучното семейство, докато се вайкат, как така не са разбрали за трагедията, сполетяла семейството.

Припомняме, на улица „Росен" в квартал Смирненски комшии подали сигнал, че от съседите им се носи воня. На място е пристигнала пожарна, полиция и разследващи. Домът на починалите е бил заключен, наложило се да разбият прозореца, за да влязат вътре. Вътре ченгетата се натъкнали на страшната гледка.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини