Студент проговори китайски след като излезе от кома

Австралийски студент предизвика небивал интерес, след като излезе от кома и най-неочаквано проговори на китайски, съобщава за необикновеното събитие британският вестник „Сън”.

Историята започва, когато 21-годишният Бен Макмахон най-неочаквано изпада в безсъзнание, вследствие на което получава няколко сериозни травми и се налага да бъде приет по спешност в болница, където изпада в кома. Той прекарва в това състояние около една седмица, като е под интензивните грижи на лекарите, които се опитва да върнат младия мъж отново към живота.

Седем дни по-късно Бен най-неочаквано идва в съзнание в болничната си стая. По същото време до леглото му се намира и една от медицинските сестри, грижещи се за него. Жената е от китайски произход и тъкмо проверява дали всичко с пациента е наред, когато едва не получава инфаркт, след като младежът неочаквано отваря очи, поглежда я и съвсем неочаквано я заговаря на китайски.

По-късно Бен разказва, че когато се събужда от комата и вижда китайката да се суети край него, той в първия момент решава, че се намира в Китай, което става и причина да проговори на екзотичния език. Той споделя, че в гимназията изучава известно време китайски, но така и не успява да го научи.

Източник: http://scandalplus.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини