Рачков: Мария е в тежко психологическо състояние, ще съди Сидеров

Мария Игнатова е в тежко психологическо състояние, но е твърдо решена да съди за обидните квалификации Волен Сидеров, каза в студиото на Нова телевизия Димитър Рачков. Детето на Мария е на 6 години, как би се почувствало то ако разбере какво се казва за майка му и баща му, попита актьорът. Чух как лидер на политическа сила казва, че това, което става в страната, не може да продължава 25 години, в същото време той е бил във в политиката през повечето време, това е наглост, твърди Рачков.

Сидеров обижда водещи, блъска полицаи, държи се безобразно с президента, този човек би трябвало да излезе от политиката, каза още водещият на "Господари на ефира". Според него има си политическа сатира, която се прави по целия свят и това не може да бъде повод за подобна реакция.

Никой в живота ми никой не ме е наричал "долен измекяр", каза още Рачков. Той съобщи, че на тяхна страна са в предстоящите процеси срещу Сидеров и браншовите организации на артистите и журналистите.

Няма от какво да се крия, но не знам какво значат думите му "ще се разправяме в съда или по друг начин", какъв е този друг начин, попита актьорът. Това, че става дума за депутат с имунитет, не означава, че не може да бъде осъден по гражданско дело, каквото ще водим, завърши Димитър Рачков. Той поиска Волен Сидеров да се извини за думите си и квалификациите, които отправи към Мария Игнатова.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини