Академията за таланти разкрива школа по пиано

Ръководителят на Академията за таланти Маргарита Дякова /вляво/ е благодарна на спонсорите за подкрепата и помощта

Една година от създаването си ще отбележи тази седмица Академията за таланти в Димитровград.

На 27 юни от 18:00 часа в зала "Асен Краешников" по този повод ще бъде открита изложба на творби на децата от школата по изобразително изкуство с ръководител Ваня Колева.

За настроението по време на проявата ще се погрижат талантите от школата по спортни танци, разказа ръководителят на Академията Маргарита Дякова.

Във времето на престоя на изложбата в зала "Асен Краешников" - до 1 юли ще има т.нар. промо занятия на действащите сега в Академията школи. Това са квилинг, изобразително изкуство, спортни танци и юога.

В началото на юли започва и втория курс по фотография към Академията, който ще ръководи режисьорът и фотограф Славян Костов.

Предстои и откриване на нова школа - по пиано, която ще ръководи дългогодишният преподавател Илза Минчева. Финансова помощ за разкриване на новата форма са оказали от завод "Вулкан", допълни Дякова.

Отново в началото на идния месец ще започне и традиционната Лятна академия по изкуствата. От Академията благодарят на многобройните си спонсори за подкрепата и помощта за развитие на своята дейност.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини