Лу Бега - Give it Up, за всяко лятно парти

LOU BEGA се завръща с новия си хит сингъл “Give it Up“ точно за лятото, за да ни даде вкуса на 80-те години!  След като изпя не едно от най-големите летни парчета (“Mambo No.5“, “I Got A Girl“ и  “Sweet Like Cola”), Лу Бега добавя новия си хит “Give it Up” към плейлистата на всяко лятно парти. И в музикалните минути на eTV също влиза от днес, от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

“Give it Up” е интерпретация на #1 хита от 1983г. Парчето е пилотен сингъл от предстоящия студиен албум на Бега “A Little Bit of 80s”, с който певецът ще ни заведе в света на най-големите хитове на 80-те години в стил а ла Лу Бега – забавен, енергичен и страстен. Видеото към парчето е повече от лятно, с много парти настроение и е заснето в Палма де Майорка.

Лу Бега има в актива си 6 милиона продадени сингли и 7 милиона албума, като негови песни са включени в множество филми, телевизионни сериали и безброй реклами. Към днешна дата, Лу Бега участва в различни компилации и музикални продукти с общи продажби от над 53 милиона копия. Един истински мултикултурен посланик в музиката, включително и заради произхода си – майка му е италианка, а баща му от Уганда.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини