Атака разкрила престъпна схема на Бойко Борисов и Пашата

Партия Атака разкри престъпната схема, по която всеки ден Румен Николов - Пашата дава по 50 000 лв. на ден по нареждане на Бойко Борисов за финансиране на провокаторите, които създават безредици и атакуват централата на партията на „Врабча" 1, пише в официално съобщение на партията до медиите. 

Според хората на Волен Сидеров схемата е следната- Румен Николов - Пашата дава парите на известния с прякора Тони Изолацията - /занимаващ се със строителен бизнес/ и Любомир Костадинов - по известен като Любо Младежа - тартор на зловещата Банда на Чуковете, режеща уши на непокорни наркодилъри по нареждане на наркобоса Таки. Те на свой ред ги предават на Виктор Кърмов и Мирослав Пелтеков - Мирката. Мирката разпределя парите на тарторите на агитките за провокации.

От своя страна тарторите раздават по 40 лв. ден на т.нар. „мирни протестиращи", които хвърлят камъни и ножове по членовете и симпатизантите на Атака пред централата на партията. В резултат на действията на провокаторите беше сцепена главата на народния представител Кристиян Димитров и беше ранен журналист от телевизия АЛФА. Това е схемата, по която се напада Атака. От партията са изпратени сигнали до Прокуратурата, МВР и ДАНС и се настоява да се задържат горепосочените лица.

Източник: КРОСС

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини