Независимо от хематомите и раните по главата си Кулезич ще води предаването си

Известната журналистка Люба Кулезич е била пребита жестоко. Едър мъжага, облечен в анцуг, нападнал журналистката в района на столичния булевард „Цар Борис Трети" в столицата.

Нападанието е станало около 19 часа пред централата на застрахователното дружество „Лев инс", докато Кулезич е влизала в бизнес сграда. Мъжът й се нахвърлил с юмруци и ритници. По думите на самата Кулезич, той бил "бял мъж".

Побойникът съборил Кулезич на земята и започнал да я рита по тялото и лицето без да отрони и дума. Тя се успяла да отблъсне част от ударите и да извика за помощ. След секунди неизвестният извършител избягал. Случайни минувачи забелязали лежащата на земята журналистка и й помогнали.

Кулезич е в „Пирогов" , където й е оказана спешна медицинска помощ. В момента й се правят изследвания, по-късно се очаква информация за състоянието й.

"Скочи ми отзад. Би ме в главата, в болница съм. Като ме наби едно хубаво, аз започнах да викам. Тръгна си, но не много бързо. Прилича ми на една сцена, в която някой трябва да уплаши някого", разказа шокираната от посегателството върху нея журналистка.

Журналистката е категорична, че утре ще се яви на работа и ще води своето предаване, независимо от хематомите и раните по главата си.

Източник: http://www.vsekiden.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини