Преподавател от СОУ Л.Каравелов се срещна с президента Плевнелиев

Даниела Каналиева с президента Плевнелиев, снимка - СОУ "Л.Калавелов"

За учебната 2012/2013 година учител от СОУ „Любен Каравелов” беше удостоен за тържествения прием при президента на Република България Росен Плевнелиев, съобщиха от ръководството на училището.

За 24 май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост на приема в Президенството участва Даниела Каналиева-Русева, докторант и учител по история и цивилизация.

За няколкото години стаж в СОУ „Любен Каравелов” младата учителка успя да убеди учениците, учителите и ръководството, че добре си върши работата. Преди две години тя беше наминирана и избрана от колегите си за учител на годината. Г-жа Каналиева-Русева взе дейно участие в евпорейски проекти в училището и в община Димитровград.

Учителката беше поканена със свои ученици и в Европейския парламанет в Страсбург по проект ENTER. По-късно заедно с ученици от СОУ „Любен Каравелов” взе активно участие и в международен проект под егидата на фондация „Пайдея”.

За празника на светите братя Кирил и Методий гости на приема са били Негово светейшество патриарх Неофит, председателят на 42-то Народно събрание Михаил Миков, експрезидентът на РБългария Петър Стоянов, много представители на дипломатическия корпус, учени, артисти, творци и учители.

Много познати лица, учени и артисти уважиха приема на президента
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини