Убиец плаши със самоубийство

Затворник се е качил на покрива на затвора в Бургас и заплашва да скочи оттам. Мъжът е поставил ултимативното искане – да му бъде сменен режимът на изпълнение на наказанието. 31-годишният затворник се казва Милен Маджаров и е с доживотна присъда за убийство. Пред сградата на съда е неговата съпруга Златина Маджарова, която се е видяла с него на 21 април по време на свиждане.

Съпругата твърди, че Милен се оплакал, че има проблеми с инспектора по превенция Жельо Иванов, който го тормозел психически, но не го е биел. „Сменили са му режима, тормозили са го”, каза съпругата. Тя допълни, че Милен изразил желание да се разведат. Двамата са се оженили преди години и са сключили граждански брак. Нямат деца и са се познавали от ученици. Майката на затворника е в болница, а баща му в момента не е в Бургас.

Съпругата му смята, че няма да успее да помогне, дори да се качи на покрива и да говори с него. “Познавам го, няма да ме послуша”, категорична бе тя. Около затвора има десетки хора, които наблюдават, има и линейка. Жената на затворника бе повикана от психоложка, вероятно да се качи при него.

Източник: http://www.mignews.info

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини