Най-горещите секс сцени на Холивуд (галерия)

Последният филм с дълга любовна сцена е „Титаник" от 1997 година, в която Лео ди Каприо и Кейт Уинслет правят любов на задната седалка на кола със замъглени прозорци.

Филмовият експерт Винсент Брузесе сподели пред „The sun" тезата си, че големите филмови компании вече не залагат на секса във филмите си, съобщава "24 часа онлайн".

Според него, преди филмите с подобни сцени са се използвали в рекламите, за да привлекат повече внимание, но са отблъсквали по-младата аудитория. Последният касов филм с дълга любовна сцена е „Титаник" от 1997 година, в която Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет правят любов на задната седалка на кола със замъглени прозорци.

Според Брузесе в днешно време за продуцентите по-важни са специалните ефекти и анимираните с компютри екшън сцени, както и такива, които могат да се гледат от цялото семейство.

Пример за това е Дженифър Лоурънс, която взе "Оскар" за най-добра актриса за ролята си на нимфоманка без да участва в сцена, свързана със секс, в „Наръчник на оптимиста".

Експерти изтъкват като причина за липсата на секс в киното, че той вече е лесно достъпен чрез интернет пространството.

По-случай намаляването на подобни филми в Холивуд, британският „Сън" спретна класация с най-запомнящите се секс сцени в историята на киното.

През същата година 37-годишната тогава Джулиан Мур и 26-годишният Марк Уолбърг шокират по-консервативните зрители с "Буги нощи" - история на порноиндустрията от 70-те и 80-те години.
1986 г. - Денис Куейд и Елън Баркин в "The Big Easy".
Джеръми Айрънс като обсебен от страстта на Джулиет Бинош женен политик.
Даян Лейн и Оливър Мартинес в "Изневяра".
"Балът на чудовищата"- Холи Бери и Били Бор Торнтън. Мълвата в Холивуд е, че "всичко" е било наистина...
Класика в жанра - Ким Бейсингър и Мики Рурк в опасна игра на котка и мишка в "9 седмици и 1/2".
Мария Бело и Виго Мортенсен - "Тъмно минало".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини