Търсят се кандидати за най-добрата работа на света

Вакантните позиции този път са не една, а цели 6.

Състезанието започна наскоро, а в 9 вечерта AEST на 10 април 2013 ще приключи надпреварата за 6-месечен договор за 100 хил. австралийски долара. Така е, австралийски са. Няма друга такава страна като Австралия и най-хубавата работа на света е там, смятат организаторите на състезанието. Както вече стана дума, тази година най-хубавата работа на света не е една, а 6. Според регламента от 100-те хиляди (за всяка една от позициите) половината са заплата, другата половина покрива разходите за живот на спечелилия позицията. Срещу това той ще изпълнява едни невероятно приятни задължения.

Outback Adventurer, например ще трябва да пътешества из покрайнините, да се запознава с местните жители и да открива вълнуващи приключения. Друга от обявените позиции изисква да се яде, докато се обикаля из Западна Австралия, при това храна от най-добрите продукти, и да се открият най-добрите барове и ресторанти. Wildlife Caretaker ще трябва да буди кенгурата, да плува с делфините и да опознае остров Кенгуру

Разбира се, с подробностите всеки може да се запознае на https://bestjobs.australia.com/. Там се кандидатства за най-добрата работа на света. Работодателят е Tourism Australia.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини