Концерт на Depeche Mode на 12 май ще има

Въпреки ремонтните дейности на стадион "Георги Аспарухов", концертът на Депеш Мод ще се състои на 12 май, съобщиха от „София мюзик ентърпрайсис“, предаде БГНЕС

Новината, че Depeche Mode отново ще посетят София в новото си турне през 2013, зарадва хилядите им български фенове, но и предизвика сериозни опасения. Те са свързани с предстаящия ремонт на „Герена“.

„София мюзик ентърпрайсис“ е в постоянен контакт с ръководството на стадион "Георги Аспарухов" и ФК "Левски" и своевременно информира мениджмънта на групата за предстоящите ремонтни действия. Засега обаче не е ясно кога ще приключат строителните работи и дали те ще попречат за нормалното провеждане на концерта на Depeche Mode. Ако предвиденият ремонт няма да позволи това, София мюзик ентърпрайсис е готова с предложенията си за ново място на концерта. Те се съгласуват с мениджмънта на групата и очакват своето одобрение.

Въпреки всички трудности по едно такова преместване, „София мюзик ентърпрайсис“ потвърждава, че концертът на Depeche Mode ще се състои! Датата за концерта със сигурност остава 12 май, а ако има промяна в мястото, всички фенове ще бъдат информирани навреме. Закупените досега билети ще важат, без да имат нужда от презаверяване.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини