Скандал в Москва: Антония Петрова подкупила журито?

Красивата нашенка Антония Петрова се забърка в поредния скандал, след като бе коронясана за „Мисис Русия" преди дни. Както и можеше да се очаква, веднага излязоха информации, че конкурсът е фалшифициран и познатата у нас като Мис Крокодил е броила 20 000 щатски долара на журито, за да я изберат за победителка.

Информация пред пресата в Москва била подадена от другите участнички в надпреварата, които извадили неоспорими доказателства за корупционните тактики на Антония и съпруга й Александър Бередин, пише skandalno.net Според красавиците, още от самото начало цялата работа била нагласена доста плиткоумно, а подкупът бил даден на отговорните лица във вечерта на състезанието.

Другите миски подали контестации и поради факта, че Антония не е чистокръвна рускиня и е с двойно гражданство едва от първите месеци на тази година. Според тях било недопустимо, една и съща жена да носи титлата на „Мис България" и „Мисис Русия", а още по - малко да представя родината им пред света.

В България също изборът й не бе приет с одобрението на широката публика, защото огромната част от хората си спомнят за скандалния начин, по който тя бе нагласена за най - красивата млада жена тук. Тогава изборът на родните оценители бе определен като пълен абсурд, а Антония си спечели грозното прозвище Мис Крокодил, от което не може да се отърве и досега.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини