Написаха ода за Черната Златка: На моето Злате, моето любимо порно пате

Поетът Аполон Х.Н. публикува Ода за Черната Златка, вдъхновен от нейната красота и интелект. Новият хит на народното творчество бързо взриви виртуалното пространство и социалната мрежа Фейсбук, макар да не блести с оригиналност и поетично майсторство.

„На черното ми Злате, моето любимо порно пате, аз ще пожелая много кинти, че тръгне ли си Мирослав, би я искал само някой старец гологлав", заключва авторът на Ода за Черната Златка. Тъй като одата е нецензурна и цинична, ще се въздържим от дословното публикуване на текста й. ТУК можете да видите пълния текст на бруталните излияния.

Авторът се е подписал като Аполон Х.Н. Лирическата героиня в лицето на Златка Димитрова е представена като плиткоумна златотърсачка, чиито единствени възможности са оралните. Щом си отворела изкуствените устни, умственият й багаж проличавал.

Основната идея на одата за Черната Златка е да разобличи поведението на Златките и начина им на живот.

Форумците, впечатлени от интелекта на плейметката, която обърна с хастара нагоре геграфията, създадоха цяла страница във Фейсбук, където да публикуват одата за Черната Златка. Тя е нова, но вече се радва на доста посетители. Първа хареса страницата колежката й Николета Лозанова.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини