Шефката на ГЕРБ става зам в ОбС ?

Шефката на ГЕРБ в Първомай Красимира Александрова най- вероятно ще бъде заместник председател на новия общински съвет, научи parvomai.net от свои надеждни източници. Това все още не е обявено официално, но е договорено, смятат запознати.

Първата сесия на новия местен парламент е в сряда. Тогава клетва ще положи Красимир Грозев, който влиза в ОбС на мястото на Иван Георгиев от ГЕРБ. Нов правилник за дейността си, който не се различава съществено от предишния, ще гласуват съветниците.    

В него се запазва минимума за съществуване на политическа група - 3-ма. Според проекта се запазват и броя и названието на постоянните комисии. Росица Генова и Илия Ганчев остават председатели съответно на комисиите „Образование, култура, вероизповедания и етнически въпроси“ и „Младежта, трудовата заетост, спорт и туризма“. 

Освен организационни и рутинни решения,   има и две предложения за отдаване на земеделски имот под наем и отделяне на земи от фонда на общината за собственици с признати права на възстановяване.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини