Кмет даде банкет за берекет

Курбан за успешно управление и берекет на село Православен даде новоизбрания кмет Веселин Недев.  Към гощавката били прибавени и 100 шарана от батко му Румен, който се врекъл, че ще направи този хаир, ако по-малкия му брат спечели кметското място.

Това е вторият опит на Веселин да управлява селото.Този път се явил на изборите с подкрепата на БСП. Той не е член на Партията, но е доволен от подкрепата, която са му оказали. Сега ще разчита на Ангел Папазов за успешно реализиране на програмата си. Като „европейско“ определя поведението на опонента си, с когото се поздравили след изборите и са останали в добри отношения.

Първата му задача е да се оправи автобусната спирка, за да не мръзнат ученици и възрастни докато чакат рейса. Предстои му да намери начин за поевтиняване на ученическите билети за гимназистите. В Православен има над 30 деца в предучилищна възраст. За това кметът търси подходяща програма и проект за разкриване на детска градина в селото. Осветлението и запълването на дупките по улиците също ще са приоритет. За да става все по-модерен Православен, ще трябва да намери и подходящ доставчик на Интернет. За сега от световната мрежа в село може да се възползва само кметът.

Веселин Недев е убеден, че хората му вярват. Родом е оттам и милее за селото си, запознат е с проблемите му и се надява да се справи с тях.

Теди Кирякова

Веселин Недев подписва клетвения лист
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    _1
    _1321099332
    0 -2
    14:02, 12 ное 2011
    Cumo,Cumo....ky4e,gladno...sopolivo!!!!
Последни новини