Изтеглиха номерата на кандидат-кметовете

Днес бяха изтеглени номерата на партиите, коалициите и инициативните комитети, които ще участват на местните избори в община Първомай. Преди да пристъпят към процедурата, председателят на Общинската избирателна комисия Ваня Георгиева запозна присъстващите с методиката. Партиите и коалициите, които имат кандидат – президентска двойка запазват номерата, изтеглени вчера, на национално ниво.

Така кандидатът за общински кмет на ГЕРБ- Катя Попова, ще бъде с номер 2. Адвокат Стефан Янчев, подкрепен от Национален фронт за спасение на България ще е срещу номер 6. Ферад Мурад и кандидатите на ДПС – 7. Числото 8 е за Светозар Славчев като представител на БСП. Трендафил Трендафилов от „Атака“ – 9. И представителят на РЗС – д-р Добрин Кръстев – 14.

Местните партии и коалиции започват от 22. Това е номерът за полк. Марко Петров. 25 е за д-р Митко Хубинов; Стойко Стойков  Агента- 26; Сашо Сашев – 27; кметът Ангел Папазов – 29; Петър Ганев – 30; Веселина Димитрова – 31. Пропуснатите номера са за инициативни комитети и партии, които имат само общински листи.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини