16 °C

34 победи пред кабинета на кмета

Атанас Кичуков пред витрината на успеха

Витрина с 34 купи, спечелени от детските отбори по футбол, беше подредена пред кабинета на кмета Ангел Папазов. В нея има трофеи от редица международни и вътрешни турнири. С особена гордост разказва за успехите на малчуганите изпълнителният директор на ФК Борислав – Атанас Кичуков. Мястото на витрината, според него, е в коридорите на общината, защото благодарения на спечеления от нея проект над 140 деца са имали възможност да тренират футбол. Една част от тях вече са футболисти на юношеския отбор. Проектът е бил от Оперативна програма „Човешки ресурси“, реализиран е през 2008-2009 година и е имал за цел да създаде благоприятна мултикултурна среда за подрастващите от различни етноси.

Между купите, наредени във витрината, има спечелени в Германия, в международни турнири и в битка с най-известните детски школи в България каквито са „Левски“ и „ЦСКА“. Наско Кичуков отбеляза, че това не са всички награди и категорично отказа да посочи коя му е най-скъпа. Според него всички победи са като деца и всичките са много важни – понякога второто или третото място в един турнир са завоювани с много повече усилия от първото в друг.

Теди Кирякова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 10.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Пестете енергията си и не се захващайте с нови дела. Ще овладеете конфликт на работното място, породен от недоразумение или нечие желание за показност. Пазете силите си за моментите, в които е нужно да сте борбени и самокритични едновременно. Предстоят ви важни срещи, от представянето ви ще зависят следващите ви проекти.
10 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
10 юли 2020
Последни новини