Брак по сметка

Оказа се, че Шарлийн Уитсток, вече принцеса на Монако, наистина се е опитала да избяга преди сватбата си и то не веднъж, а три пъти!

Красивата блондинка е искала да се върне в родината си РЮА – Република Южна Африка, но са й попречили. Според източниците малко преди сватбата даже паспортът й е бил кофискуван.

Първият път Шарлийн е направила опит за бягство, докато е била в Париж за проба на сватбената си рокля. Тогава е отишла в посолствто на родината си, но княз Албер все пак е разбрал и хората му са попречили на бъдещата булка да избяга.

Следващият неуспешен опит на Шарлийн да напусне Монако е бил по време на Formula 1 Grand Prix.

На третия опит избраницата на Албер Втори е била хваната на самото летище малко преди да излети и паспортът й е бил отнет. Шарлийн е била принудена да се омъжи без повече вързажения.

Според източниците тя не е искала сватбата да стане сега, поради скандала около годеникът й. Няколко жени заявиха, че имат деца от Албер и докато той отричаше слуховете, любовниците му настояваха да децата им да бъдат признати, а скандалът доби фантастични измерения. Името на княжеството вече бе сериозно опетнено.

Разбира се, една пищна сватба с прекрасна булка, която всички харесват, би оправила нещата, особено докато светът още не може да се отърси от еуфорията от английската кралска венчавка и прекрасната Кейт Мидълтън.

Албер Втори единствено е заявил, че всичките му незаконни деца ще бъдат лишени от възможността да претендират за короната. Тя ще бъде наследена единствено от законния наследник, който Шарлийн ще му роди. Именно това е и нейната роля - да стане майка на бъдещия княз, а в замяна ще живее в разкош до края на живота си. Опитите й да се откаже от „сделката“ обаче бяха неуспешни.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини