Родители и деца на сцената на 15 април

Родители и деца ще излязат на сцената като актьори на премиерата на спектакъла „Новото пристанище“ на 15 април. Това разкри режисьорът Пламен Кръстев. С това представление драматичният състав „Димитър Делчев“ ще отбележи 60-годишнината на трима свои актьори: Пламен Кръстев, Спас Янков и Манол Иванов.

Избрана е тази пиеса на Ст.Л.Костов, защото има много действащи лица и са предложени роли на всички желаещи да се включат, обясни Пламен Кръстев. Освен това пиесата е по-малко известна, а в същото време много актуална. Тази година в състава са се включили и нови актьори, някои от тях дошли направо от училищните състави. Забележително е, че на сцена ще излязат майка и дъщеря – Ана и Кристиана Сиракови; майка и син- Атанаска и Атанас Велчеви; баща и дъщеря: Слави Янчевски и Женя Григорова. Както обикновено времето никога не е достатъчно, но режисьорът е сигурен, че до 15 април всичко ще е готово. За съжаление няма нова сценографията, но са се опитали да освежат и да пригодят вече използвани декори.

Актьорите канят всички първомайци на премиeрата и обещават да се представят подобаващо. Те се надяват залата на читалището да се напълни. Цената на билетите е само 2 лв.

Теди Кирякова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини