Джони Деп предотврати ученически бунт

Джони Деп в образа на капитана Джак Спароу посети училище в Лондон. Той бе там по покана на 9-годишна, която го помоли за помогне за вдигането на бунт срещу учителите.

След писмото на Беатрис Дилап, Джони Деп отишъл лично да се запозная с автора, разказва People. Актьорът се появил в училището без предупреждение. И така Джак Спароу влезъл в класа на Беатрис и поискал да му представят автора на писмото, с което го викат да помогне в организирането на бунт.  Момичето вдигнало ръка, а капитанът я изкарал пред дъската и я поздравил. Прочутият пират обаче отказал да участва в заговор срещу учителите.

Днес няма да има бунт, защото полицията е отвън,  обяснил Джак Спароу на лондонските ученици. В крайна сметка класът се съгласил, че в думите му има истина.

Ненапразно Джони Деп е начело на класацията на най-влиятелните кинозвезди на 2010-а, която е публикувата в днешния брой на Entertainment Weekly (EW).  

В Лондон продължават снимките на следващия „Карибски пирати”. Филмът ще излезе през 2011 год. Заедно с Джони Деп на екрана ще видим Пенелопе Крус, Иън Макшейн и Джефри Ръш.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини