Спипват дрогиран наркоман с амфетамини

Дрогиран наркоман бе задържан в Кърджали с доза амфегамин. Двадесет и четири годишният И.С. бил забелязан от автопатрул пред блок на централната улица ”Републиканска”. Поведението му било неадекватно и ченгетата го проверили за дрога. Установили,че носи бяло твърдо вещество, което при направения полеви тест реагирало на амфетамин. Иззетата доза била от 1,37 грама.По случая е образувано досъдебно производство за незаконно притежание на наркотик.

Над 600 младежи в Кърджалийско се дрогират,твърдят психиатри от местната психиатрична болница. Повечето ги зарибяват в дискотеките или край училищните общежития. Синтетичната дрога все повече измества хероина е констатацията на специалистите.Тя се превръща в мода.

От пълицията съобщиха ссъщо че 33-годишен мъж е бил настанен в Кърджалийската болница с травма в окото след като бил пребит надвечер от негов познат.Побоят станал на паркинг в кв.”Възрожденци” в Кърджали.Нападателят водел със себеси команда от трима души.Той искал да си разчисти сметките с потърпевшия.Между тях имало стара вражда.Ченгетата издърват побойниците.

Георги Кулов

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини